Bouw bedrijf

Ons bouwbedrijf is gespecialiseerd in renovatie, onderhoud en plaatsen van nieuwe aanbouw en dergelijke. Ons werkgebied strekt zich uit over geheel Zeeuws-Vlaanderen van de gemeente Hulst, Terneuzen tot Sluis.

Naast het bouwkundig advies en begeleiding kunt u bij ons terecht voor diverse renovatie- en nieuwbouwwerken. De laatste jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het geheel renoveren van woningen, vanaf het ontwerp tot verbouwen en de gehele afwerking.

De werken betreffen timmerwerk, metselwerk, isolatiewerk, installatiewerk, badkamers, schilderwerk. Hierbij werken we samen met goede bedrijven die deugdelijke kwaliteit leveren waarbij de kwaliteitsbewaking door ons wordt verzorgd.

Doordat ik regelmatig van klanten de vraag kreeg op welke manier en door wie diverse werkzaamheden uitgevoerd konden worden zag ik de kans als zoon van een voormalig aannemer deze werkzaamheden aan mijn diensten toe te voegen.

Ik zie daarin voor klanten namelijk de volgende voordelen in. Naast het eerste bouwkundige advies kan ik tevens de zaken voor de klanten regelen en ook uitvoeren. Uit ervaring weet ik namelijk dat er door slechte communicatie tussen verschillende partijen het een en ander mis kan gaan. Enerzijds is dat jammer want het geeft wrevel tussen de klant en de (onder)aannemers, anderzijds kost zoiets geld. Uit landelijk onderzoek is immers gebleken dat de faalkosten in de bouw ca. 7 a 8% bedragen.

Mijn bedrijf zorgt er voor dat de juiste partijen bij elkaar komen en de communicatie en werkzaamheden onderling op elkaar zijn afgestemd. Voor de klant die zijn woning wil verbeteren of uitbreiden dus een hoop zorgen minder omdat er één aanspreekpunt is.

De werkzaamheden zullen bestaan uit een eerste adviesgesprek waarin wensen kenbaar worden gemaakt. Vervolgens wordt een plan uitgewerkt en in offerte uitgebracht.

De werkzaamheden als bouwbedrijf zullen bestaan uit onder andere; onderhoudswerken, dakdekkerswerken, timmer- en metselwerken, isolatiewerken, binnenafwerking zoals bijvoorbeeld nieuwe plafonds, schilderwerken enzovoort. Ook indien u bijvoorbeeld een nieuwe aanbouw wilt kunt u bij ons terecht. Waar gespecialiseerd werk noodzakelijk is zoals loodgieterswerk of elektra zullen wij de juiste partijen inschakelen om gezamenlijk een goed en deugdelijk product te leveren.

Is de klant tevreden?…..dan zijn wij pas tevreden!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel ons gerust!

Voor meer informatie bel 06-51810097