Over ons

Bouwadvies van Waes is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Ons werkgebied is Zeeuws-Vlaanderen, de gemeente Hulst, Terneuzen en Sluis.
Daarnaast hebben we een bouwbedrijf waarin de hoofdwerkzaamheden voornamelijk bestaan uit het volledig renoveren van woningen, onderhoudswerken en plaatsen van een nieuwe aanbouw.

Wat doet Bouwadvies van Waes?
Bouwadvies van Waes is gespecialiseerd in het beoordelen van de bouwkundige staat van bestaande en nieuwbouw-woningen en gebouwen voor diverse opdrachtgevers.  Tevens kunnen wij bij nieuwbouw- en renovatieprojecten het gehele bouwtraject voor u begeleiden, van de voorbereiding tot en met de nazorg. Daarnaast heeft ons bedrijf als specialisatie het maken van Energielabels en Energieadviezen.

Bouwbedrijf van Waes
Naast het bouwkundig advies kunt u bij ons ook terecht voor diverse renovatie- en nieuwbouwwerken. Dit kunnen werkzaamheden zijn als dakwerken, metselwerk, timmerwerk, isolatiewerken, schilderwerken etc. Ook voor het plaatsen van bijvoorbeeld een aanbouw of dakkapel kunt u bij ons terecht. Het volledig renoveren van woningen behoort tot onze specialisatie.

Kwaliteit van de te leveren dienst dragen wij in een zeer hoog vaandel. Aandacht voor de wensen van de klant staat voorop. Het einddoel van de te verlenen dienst wordt bereikt door vakbekwaamheid en ruime ervaring in de bouwwereld. De klant kan tijdens het project rekenen op Bouwadvies van Waes als vertrouwenspersoon en een dienstverlening die tot in de puntjes wordt verzorgd.