Over ons

Bouwadvies van Waes is een onafhankelijk adviesbureau voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Ons werkgebied is voornamelijk Zeeuw-Vlaanderen, de gemeente Hulst, Terneuzen en Sluis. Ook bij de andere gemeentes in Zeeland zijn we actief.

Wat doet Bouwadvies van Waes?
Bouwadvies van Waes is gespecialiseerd in het beoordelen van de bouwkundige staat van bestaande en nieuwbouw-woningen en gebouwen voor diverse opdrachtgevers. Tevens kunnen we bij nieuwbouw- en renovatieprojecten het gehele bouwtraject voor u begeleiden, van de voorzorg tot en met de nazorg. Daarnaast geven wij regelmatig energieadviezen voor woningen. Tevens doen wij ook regelmatig onderzoek naar diverse klachten in de woning, zoals vochtproblemen of scheurvorming..

In het recente verleden hadden wij ook een bouwbedrijf, waarbij door die ervaring in de bouw dit veel inzichten heeft gegeven in constructies en veel voorkomende problemen met woningen.

Kwaliteit van de te leveren diensten dragen wij in een hoog vaandel. Aandacht voor de wensen van de klant staat voorop. Het einddoel van de te leveren diensten wordt bereikt door vakbekwaamheid en ruime ervaring in de bouwwereld. De klant kan rekenen op Bouwadvies van Waes als vertrouwenspersoon en een dienstverlening die tot in de puntjes wordt verzorg.